Лак за коса

Лакот за коса ја прави косата сјајна и полна со еластичност. Ја суши без оставање на остатоци.Содржи заштитни филтери против влажност. Достапен е во два типа: Power за долготраен ефект и цврстина; Extreme за долготраен ефект и екстра јака цврстина.
More

Специјална промоција!!!

 Со еден купен мантил за фенирање, добивате втор мантил ГРАТИС!!! Со два купени мантили за шишање, добивате еден мантил ГРАТИС!!! И уште многу други прозиводи... Искористете ја мудро оваа понуда.... *Количините се ограничени
More