Професионална фризерска и козметичка опрема

Здраво! Ние сме Premium Professional, фирма која се занимава со продажба на професионален инвентар и потрошен материјал за опремување на фризерски и козметички салони.
Дел од нашите продукти може да ги видите овде.

Вршиме продажба и дистрибуција на нашите продукти до вашите фризерски и козметички салони. Во нашиот асортиман на производи имаме се што ви е потребно за комплетно опремување на вашиот салон.

Нашите дистрибутери се постојано на терен и доколку сте заинтерсирени за одредени продукти, слободно барајте ги да ве посетат во вашиот салон.

phone-premium 070 596 777

За сите они кои што сакат да не посетат имаме и изложбено-продажбен салон во Струмица. Можете да не посетите секој работен ден од 09:00h до 17:00h.
Доколку имате прашање за цени/спецификации пишете ни на контакт страната или јавете на бројот:

phone-premium 075 344 777

За нашите новости и промоции постојано објавуваме на fan страна на facebook: https://www.facebook.com/premium.store.mk/
Следете не и бидете во тек!